CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK


Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   




Click Banner Untuk Join
banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian


Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

P/S utk cik Akak : Perlukan sponsor lagi tak? =)

14 comments

July 11, 2013 at 9:58 PM

sayang letak link kat entri segmen :)

July 12, 2013 at 1:51 AM

pembaharuan hadiah semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

harap maaf....kesilapan TYPO

July 12, 2013 at 2:44 PM

Semoga berjaya sis

July 13, 2013 at 6:45 AM

thanks dear

July 13, 2013 at 3:51 PM

senarai nama dah updates sini

semak link anda di sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

semoga berjaya & salam Ramadhan

July 13, 2013 at 4:41 PM

ok thanks..

July 14, 2013 at 12:12 PM

segmen sm.. slm ramadhan.. follow sini..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

July 14, 2013 at 1:15 PM

salam ramadhan..

July 14, 2013 at 7:29 PM

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

July 14, 2013 at 10:23 PM

good luck too

July 15, 2013 at 8:21 AM

gud luck.. :)

July 15, 2013 at 8:40 AM

tq ;)

July 16, 2013 at 6:01 PM

singgah dari segmen cik akak
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html
by the way..all the best..

July 17, 2013 at 12:27 PM

thanks... akan singgah ke blog awk gak..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia