Agar-agar Kering

Assalamualaikum,

Hari sabtu kami pergi Jerantut Pahang, singgah di perhentian Genting Sepah. Lepak2, anak nak makan, buang air bagai. Dah pamperless kan, everytime berjalan mesti stop. So, ketika di Genting Sepah, sy ternampaklah fav candy iaitu agar-agar kering kat sana. Mak aih, bila dah nampak tu punyalah xcited mcm apa. Terus beli sebekas. Tak cukup tu... dah sampai hotel, habis licin. Rasa mcm menyesal tak beli 3 bekas. Then nekad, balik dari Jerantut nak suruh hubby singgah jap kat hentian Genting Sepah tu. Semata-mata nak beli agar-agar kering. Hahaha! Memang kemaruk sy dengan makanan tu. Dan tau sy beli berapa bekas kali ni? Tambah lagi 2 bekas untuk kudap2. Pergh! Nikmat, makan agar-agar kering tu mcm khayal je. Sedar2 dah habis. Perisa dia tak manis tak tawar. Orang kencing manis pun boleh makan. Ngeeee...


Ini ler rupe dia agar-agar kering tu. Memang kalau kudapan, layan je mkn depan tv. Ngehehe..

2 comments

July 8, 2013 at 7:39 PM

memang sedap ni...saya suka...pernah membuat tapi musuh utama ialah semut sebab time kita menjemur tu lah askar2 semut nak menyerang huhuhuhu... (^_^)

July 8, 2013 at 8:11 PM

betul adhie.. musuh utama dia semut... pantang jemur mmg dtg la dia...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia