Purple Themed

Hi & Assalamualaikum

Sebenarnya now tengah rileks sekejap. Mencari suasana nyaman untuk mengarang. =) But now let me share about color themed. Tiba-tiba daku terimbau kenangan lama. Ahaks!

Baru-baru ni kami balik kampung. Dapat jemputan kahwin my cousin yang bertemakan blue white color. First impression daku teruja melihat pelamin nan indah yang tersergam di ruang rumah (Rasa nak buat pre wedding semula je.) =).

Sayangnya tak dapat ambil gambar sebab mengendong anak yg tak sihat ketika itu. Cuma saya boleh gambarkan pelaminnya lebih kurang macam ni but I just can't remember how exactly rupa pelamin dia huhu.



Cantikkan???!!! =) Asalkan kerusi dia sama... hohoho...

Seriusnya dulu dan sekarang sangatlah jauh berbeza design pelaminnya. Time saya dulu pelamin biasa2 je. Purple themed menjadi pilihan hati. So, hari ni saje nak share apa yg saya rasa about that color. Uolls cucilah mata ya... =)

In my themed wedding 8 tahun dulu. Ini sekadar gambar hiasan. ngehehe...

kek purple white! Oh, so sweet, sayang nak makan! Kalau boleh nak biar dia begini. Ingat ya, gambar sekadar hiasan ngehe...

Table tetamu dihiasi dengan bunga tinggi tu. Gambar sekadar hiasan.

Taaadddaaa!!!! Full with purplishes! I like!! Gambar sekadar hiasan.. hehe

Dress purple!! That gurl mcm muka anak bella dah besarkan dalam (Twilight!) sweet! That kasut so cantik!!

AND!!!
TAAADAAAA!!!!


This is my purple themed 8 tahun dulu. Kenangan terindah yg tak dapat daku lupakan. =)

2 comments

Anonymous
April 28, 2013 at 1:56 PM

cantik pelamin.. :)
*kitun*

April 28, 2013 at 4:15 PM

hehe...

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia