Ruang Iklan Untuk Disewa

GEMPAR! BOIKOT AIR MINERAL SPRITZER MENGANDUNGI MINERAL ORANG MATI!Kerana ramai yag tidak dapat membuka LINK kepada posting saya tentang AIR MAYAT sebelum ini, maka di sini saya posting semuanya terus:

GEMPAR! BOIKOT AIR MINERAL SPRITZER MENGANDUNGI MINERAL ORANG MATI!

Tahukah anda mineral water atau air mineral jenama Spritzer dan Cactus adalah air mineral yang paling kotor dan jijik untuk diminum! (Lihat gambar Google).

Air mineral ini adalah keluaran syarikat cina bernama Chuan Sin dan diedarkan oleh Yee Lee. Kita diberitahu sumber air mineral ini diambil di BAWAH bukit dimana ATASnya adalah KUBURAN Cina.

Ini bermakna sumber air itu mengalir dari atas kubur, dan ia adalah mineral dari mayat-mayat. Dasyat ya? Orang Taiping semua tahu akan hal ini. Oleh yang demikian kamu semua kena jauhi produk ini. Jangan minum Spritzer dan Cactus!

Kita berharap pihak berkuasa akan ambil tindakan terhadap syarikat ini.


SUMBER

P/S: saya dengar, pihak darulsyifa' guna air spritzer utk bacaan doa gabungan alquran pun tak jalan, tak tau betul atau tidak, wallahu'alam 

GIVEAWAY DESPICABLE ME, SI MINIONS COMEL BY CHNBANNER GASYARAT-SYARAT 
 WAJIB ada Blog dan Facebook
 Buat Entri bertajuk "GIVEAWAY DESPICABLE ME, SI MINIONS COMEL BY CHN".
 COPY coding di bawah dan PASTE di ruang HTML entri.

 FOLLOW BLOG DAN LIKE FANPAGE 

 KLIK IKLAN  *TUNGGU SAMPAI HABIS LOADING..PLEASE JUJUR OKEY*
          

 Publish! Dan tinggalkan link entri diruang komen.Tempat lain tidak akan diterima..
 Tarikh tamat 25 NOVEMBER 2013. Umum pemenang 26 NOVEMBER 2013.


# PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN RANDOM.ORG #

SENARAI BAKAL PEMENANG *Akan di update*


Tips untuk betulkan gincu yang patahKebanyakan golongan wanita pasti akan mengalami saat di mana gincu anda patah atau cair walaupun baru beberapa kali digunakan pada bibir. Sudah semestinya perasaan anda ketika itu teruk terutamanya jika gincu tersebut merupakan hadiah istimewa daripada orang tersayang atau baru sahaja dibeli. Jangan bersedih lagi kerana adanya cara-cara yang sangat senang untuk mengembalikan semula gincu anda yang patah ke bentuk asal. Baca arahan dan bahan yang diperlukan seperti di bawah untuk proses membetulkan gincu anda semula. 

Bahan yang diperlukan:Pemetik api atau mancis

Cara-cara: 1) Gunakan satu batang mancis atau pemetik api untuk mencairkan bahagian paling atas gincu yang masih melekat pada tiub secara perlahan-lahan. 

2) Kemudian, letakkan bahagian gincu yang patah ke atas bahagian gincu yang telah dicairkan tadi. 

3) Panaskan sedikit bahagian gincu yang telah dicantumkan semula untuk lebih ketahanan. Ini juga akan menampakkan gincu seolah-olah sempurna kerana tidak akan kelihatan garisan yang patah. 

4) Simpan gincu di dalam peti sejuk untuk membekukannya selama kira-kira 15-30 minit. 

5) Akhir sekali, betulkan mana-mana bahagian yang tidak rata dengan menggunakan jari anda. Voila! Gincu anda yang patah akan kelihatan seperti baru!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia